Pentru cititori

Biblioteca de referințe

Consultarea resurselor internetBiblioteca Universității pune la dispoziția cititorilor săi o colecție de linkuri către site-uri de interes pentru toate domeniile de studiu din cadrul instituției:


Catalogul de resurse web pe care Biblioteca îl oferă spre valorificare utilizatorilor ei, reprezintă o colecție de pagini web, portaluri, resurse educaționale și academice de interes. Sunt indicate adresele Internet unde pot fi accesate și succinte informații legate de conținutul resursei respective.


Pentru a oferi utilizatorilor săi o viziune de ansamblu asupra resurselor de care dispun și alte biblioteci din tară și străinătate, biblioteca universitații noastre își propune să ofere utilizatorilor săi posibilitatea regăsirii paginilor web ale celor mai importante dintre acestea.

 

Biblioteca pune la dispoziția utilizatorilor săi posibilitatea de a accesa rapid site-urile celor mai importante universități din țară și străinătate. Aici se regăsesc informații privind programele de școlarizare, burse,condiții de accesare, precum și alte informații de interes.

 

Prin colecția de site-uri pentru edituri și distribuitori pe care o pune la dispoziție, biblioteca noastră își propune să faciliteze accesul utilizatorilor săi la cele mai noi apariții editoriale, iar titlurile de interes să fie semnalate bibliotecii, în vederea achiziției.

                                                    


Biblioteca noastră își propune să sprijine utilizatorii săi în demersul lor de cercetare și în acest sens pune la disoziția studenților și cadrelor didactice o colecție de link-uri către motoare de căutare pentru domeniile de interes.

aaaaaaaaaaaaiii