Pentru cititori

Biblioteca de referințe

InfoStandard WEBAplicația de documentare, informare și gestiune a standardelor în tehnologie web, denumită InfoStandard WEB, va funcționa respectând principiul acceselor simultane pe bază de user și parolă.
Conține datele bibliografice ale peste 28000 de standarde europene și internaționale adoptate de România și peste 15000 de standarde anulate sau înlocuite, oferind astfel o foarte exactă trasabilitate a standardelor.
În plus, pentru standardele achiziționate de Universitate se oferă acces full-text.

Datele bibliografice ale standardelor se actualizează automat on-line la trei zile asigurând documentarea în timp real asupra actualității unui standard;


Aplicația se poate accesa din Intranet la adresa http://10.11.10.61:2650/, cu coordonatele:
      utilizator: public1
      parola: public1
sau:
      utilizator: public2
      parola: public2


Interfața aplicației oferă diferite opțiuni de căutare. Astfel, în pagina Standarde se oferă o clasificare a standardelor pe domenii. În pagina Căutare se poate face o căutare avansată, folosind diferite filtre. Dacă se dă clic pe butonul „Căutare“ din dreapta jos (fără a folosi niciun filtru), se afișează lista completă a standardelor conținute în catalog, cu datele bibliografice.
Pentru afișarea doar a listei standardelor achiziționate de către Universitate (cu acces full-text), se bifează caseta „Doar standarde cu text“ și se dă clic pe butonul „Căutare“.


aaaaaaaaaaaaiii